Granada Hotel

Bowling a Granadában

Bowling a Granadában

0

Tudta? A bowling története már a kőkori Egyiptomba és Rómába nyúlik vissza és nyomon követhető egészen a mai modern bowling pályákig.

Bowling Kecskeméten a Granada HotelbenSzállodánkban két sávos, teljesen automata (zsinór nélküli) pályáink és kényelmes foteljeink az esti órákban felejthetetlen hangulatot teremtenek a játékosok számára. Számítógépes rendszerünk egyedi animációkkal teszi még szórakoztatóbbá a játékot, és megkönnyíti a pontszámok alakulásának követését. A felszerelésről (cipő,golyó) szállodánk gondoskodik!

 

Örömmel várjuk munkahelyi kollegák, baráti társaságok, családok, osztálytalálkozók jelentkezését rendszeres, vagy ünnepi rendezvények megtartása céljából. 

Kisebb társaságok, párok, családok akár hétköznap munka után is szórakozva kiengedhetik nálunk a gőzt, és guríthatnak párat!

szimulátorSárga termünkben nemcsak a bowlingozni vágyók találják meg számításaikat, hiszen egy kis rendezéssel mozi teremmé is alakítható. Szeretettel várunk, ha csak jó társaságban, egy korsó hideg sör mellett szeretné megnézni kedvenc sportműsorát vagy csak szeretne egyet csocsózni. Két gurítás közben kapcsolódjanak ki dartsszal, vagy éppen gyorsuljanak egyet autó szimulátorunkkal.

Bowling pályánk díjait elérhetővé tettük mindenki számára, és a legkedvezőbb a környéken található pályák közül.

Áraink
3.300 Ft / pálya / óra

A pályáink kapacitása 1-12 főig használható, vagyis egy pályán akár 12-en is játszhatnak.

Ismerkedjen meg az ősi, ám de egyik legszórakoztatóbb sport szépségeivel és taroljanak a pályán!

Flamenco étterem KecskemétMegéheznének? Vendéglátóhelyünknek köszönhetően sültes-, és hidegtálak készítését, pogácsák, szendvicsek bekészítését is vállaljuk előrendelés esetén.

Nálunk nem okoz gondot, ha liszt-, tej érzékeny, vagy vegetáriánus, hiszen mesterszakácsaink ennek megfelelően készítik el a fogásokat.

Ebédidőben jönnének? 12:00 – 14:00 óra között menüt is kínálunk Flamenco éttermünkben, az aktuális menükínálatunk az alábbi linkre kattintva éri el.

Kattintson és nézze meg a’la carte étlapunk, italkínálatunk és borkínálatunkat!

Szállodánk üdülési csekk, hideg-, és melegétel utalvány elfogadóhely, továbbá lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Erzsébet, Ticket Restaurant, Ticket Wellness, Sodexho Pass (ajándék, bónusz, melegétel), Cheque Dejeuner, Posta Paletta, Kecskemét Kártya és Puebla étkezési utalványokat fogadunk el.

Továbbá elfogadjuk az OTP, K&H és MKB Szépkártyákat is.

Tárcsázzon, foglaljon és engedjék ki a gőzt szórakozva, akár a szürke hétköznapokon is!

Pályafoglalását várjuk e-mailben az info@granadahotel.hu címen, vagy a 76/503-130-as telefonszámon!

Hozzászólás