Granada Hotel

Bowling a Granadában

Bowling a Granadában

0

Tudta? A bowling története már a kőkori Egyiptomba és Rómába nyúlik vissza és nyomon követhető egészen a mai modern bowling pályákig.

Bowling Kecskeméten a Granada HotelbenSzállodánkban két sávos, teljesen automata (zsinór nélküli) pályáink és kényelmes foteljeink az esti órákban felejthetetlen hangulatot teremtenek a játékosok számára. Számítógépes rendszerünk egyedi animációkkal teszi még szórakoztatóbbá a játékot, és megkönnyíti a pontszámok alakulásának követését. A felszerelésről (cipő,golyó) szállodánk gondoskodik!

 

Örömmel várjuk munkahelyi kollegák, baráti társaságok, családok, osztálytalálkozók jelentkezését rendszeres, vagy ünnepi rendezvények megtartása céljából. 

Kisebb társaságok, párok, családok akár hétköznap munka után is szórakozva kiengedhetik nálunk a gőzt, és guríthatnak párat!

Bowling pályánk díjait elérhetővé tettük mindenki számára, és a legkedvezőbb a környéken található pályák közül.

 4 főig5-8 fő9-12 fő
Áraink (Péntek-Szombat)3990 Ft/óra4990 Ft/ óra5990 Ft / óra
Áraink (Vasárnap-Csütörtök)3490 Ft/óra3990 Ft / óra4490 Ft / óra

0-5,99 éves korú gyermekek nem számítanak bele a létszámba! Csak egész órák foglalhatóak, a pályát a következő érkező előtt 5 perccel el kell hagyni (az adott óra 55. percéig)!

Flamenco étterem Kecskemét Ismerkedjen meg az ősi, ám de egyik legszórakoztatóbb sport szépségeivel és taroljanak a pályán!A pályáink kapacitása 1-12 főig használható, vagyis egy pályán akár 12-en is játszhatnak.

Megéheznének? Vendéglátóhelyünknek köszönhetően sültes-, és hidegtálak készítését, pogácsák, szendvicsek bekészítését is vállaljuk előrendelés esetén.

Nálunk nem okoz gondot, ha liszt-, tej érzékeny, vagy vegetáriánus, hiszen mesterszakácsaink ennek megfelelően készítik el a fogásokat.

Ebédidőben jönnének? 12:00 – 14:00 óra között menüt is kínálunk Flamenco éttermünkben, az aktuális menükínálatunk az alábbi linkre kattintva éri el.

Kattintson és nézze meg a’la carte étlapunk, italkínálatunk és borkínálatunkat!

Szállodánk üdülési csekk, hideg-, és melegétel utalvány elfogadóhely, továbbá lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Erzsébet, Ticket Restaurant, Ticket Wellness, Sodexho Pass (ajándék, bónusz, melegétel), Cheque Dejeuner, Posta Paletta, Kecskemét Kártya és Puebla étkezési utalványokat fogadunk el.

Továbbá elfogadjuk az OTP, K&H és MKB Szépkártyákat is.

Tárcsázzon, foglaljon és engedjék ki a gőzt szórakozva, akár a szürke hétköznapokon is!

Pályafoglalását várjuk e-mailben az info@granadahotel.hu címen, vagy a 76/503-130-as telefonszámon!

Hozzászólás