Granada Hotel

Elkészült a Babaházunk!

Elkészült a Babaházunk!

0

Anyamosoly, babakacaj

_DSC0227Első közös utazás hármasban vagy kistesóval bővült a család?

Természetes, hogy gyermekbarát szálloda keresésekor a kényelem és biztonság mellett a legfontosabb szempont a kikapcsolódás. Végre apa is részese lehet a fontos pillanatoknak, és az otthoni mókuskerékből egy kis időre anya is kiszállhat.

Tegyenek egy sétát szállodánkban!

A Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotelben külön játszószoba, babaház várja a legkisebb felfedezőket.

Ha kisüt a nap, csupán néhány lépés a biztonságos, bababarát játszótér. A már határozottan lépdelőknek igazi bátorságpróba erdei kalandparkunk mini kötélpályája, csúszdái, de kalandparkunkban, és állatsimogatónknál az egész család jól szórakozhat.

Babaország

_DSC0070Erre is egy játszószoba, ott is egy hatalmas játékvár, szülőként elsőre nehéz átlátni mekkora is valójában a gyermekparadicsomunk. Bízza magát nyugodtan gyermekeire, ők szaladva pillanatok alatt feltérképezik majd a lehetőségeket!

A kisebbeknek kialakított játszószobában a legkisebbek is biztonságos környezetben gyűjthetnek élményeket. Babzsákok, építőkockák, labdák, mini csúszda és számtalan játék, amivel hamar elrepül a két alvás közötti pár óra.

Közös élmény, saját idő

A családi pihenés a közös programok és a tartalmas együttlét ideje. Ugyanakkor fontos, hogy a szülők néha külön is feltöltődhessenek. Míg ők játékbirodalmunkban jól szórakoznak, kapcsolódjon ki párjával vagy fordítson egy kis időt saját magára! A csoportos gyerekfelügyelet igényét kérjük jelezze kollégáinknál!

 

Szemezzen képeink közül, és merüljön el gyermekbirodalunkba!

 

Hozzászólás