Granada Hotel

Csapatépítő programok a Granada Hotelben

Csapatépítés a Granadában

A tökéletes helyszínt keresi csapatépítő rendezvényének? Akkor megtalálta! Egy sikeres vállalkozás mögött sokszor egy összekovácsolt és jól szervezett csapat áll. Most biztosan azt gondolja, hogy persze, de ez nem olyan egyszerű, de higgye el nekünk, hogy nincs másra szükség, csak egy csapatépítő tréningre.

Szakmai fejlődésükben a csapatot úgy tudjuk hatékonyabban támogatni, ha tisztában vagyunk saját értékeinkkel, kollegáinkhoz fűződő érzéseinkkel, és kapcsolatainkkal. A csapatépítő tréningek keretén belül foglalkozzunk az egyéni értékeinkkel, a csapat értékeivel és szerezzünk közös élményeket munkatársainknak.

Tegyük ezt egy különleges, mégis szokatlan környezetben, az Alföld szívében, Kecskeméten. A természet, szállodánk hangulatának közelsége és csapattársaink lehetővé teszik, hogy teljes képet kapjunk a csapatban betöltött helyünkről, az egyéni szerepvállalásainkról, melyet a csapat javára lehetünk képesek fordítani.

Tisztába vagyunk vele, hogy Ön nem szeretne nagy „gondot” csinálni a csapatépítésből, de amellett, hogy pénztárcabarát legyen és ne igényeljen plusz energia befektetést se Önnek, se dolgozóinak, legyen hatékony és az eltöltött órák, napok száma, és a közben szerzett tudás és a játékok, programok hatása többszörösen térüljön meg a munkahelyén.

Ismerjük ezt és olyan programokat állítottunk össze, amely a cégnek gazdaságos, és semmilyen felkészülést nem igényel, sőt, a programok pihentetőek, frissítőek, szórakoztatóak, a környezet pedig mintha erre lett volna kitalálva, hiszen távol a város zajától, problémáktól, erdei környezetünkben igazán egymásra koncentrálhatnak a résztvevők!

Granada Hotel | Panoráma teremA számos bel- és kültéri programlehetőség szórakoztatóvá teszi tréningjüket, akik pedig nem tudnak elszakadni a munkától, azoknak vezetékes és vezeték nélküli internet hozzáférés a szálloda egész területén biztosított! A tréning mellett szállodánk 5 különböző méretű konferenciateremmel várja Önt és csapatát. A termek korszerű technikai felszereltséggel vannak ellátva, a konferenciák lebonyolításához pedig projektort, vetítővásznat, flip chartot, TV-t, DVD lejátszót, laptopot,  és mikrofont tudunk biztosítani!

Terveinek, elképzeléseinek csakis képzelete szab határt, hiszen szállodánk 2 hektáros területe kiválóan alkalmas gasztronómiai, sport, illetve parti jellegű programok lebonyolításához.

 

Kedvcsinálónak összeírtunk Önnek pár lehetséges csapatépítő programot:

Granada Hotel | CsapatépítésGranada Kalandpark:

Összesen 14 kötélpálya, egy 9,3 m magas mászófal, egy három szintes 8 m magas kilátó és egy 80 m hosszú tiroli lesiklópálya áll kalandvágyó vendégeink rendelkezésére. A gyermekek 100 cm magasságtól, szülői felügyelettel az alsó hét kötélpályát vehetik igénybe.  A felnőtt pálya 150 cm magasságtól lehet használni.

A kalandpálya igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Látvány grill vagy bográcsozás: jfjhz

Különleges hangulatú grill teraszunk 150 fő részére biztosít lehetőséget hangulatos csapatépítő bográcsozásra, vagy kemencében sült ínyencségek elkészítésére, együtt a csapatával, amit mediterrán jellegű teraszunkon hangulatos zene mellett fogyaszthatnak el.

Disznóvágás:

Valódi korán kelős,  pálinkával fűszerezett hangulatú disznóvágásra is van lehetőség.

Disco és karaoke party:

Több termünk, valamint teraszunk is kiválóan alkalmas zenés rendezvény lebonyolítására, profi DJ-vel dolgozunk együtt, akivel eddigi csoportjaink igen elégedettek voltak.

Mozgás a szabadban: 

Magyarországon ritkaságszámba menő kültéri fitnesz parkunk 19 géppel várja a mozogni vágyókat; 3 teniszpályánk és futballpályánk gyakran ad otthont baráti társaságok vagy cégek bajnokságainak. A szálloda melletti kiserdőben 18 állásos minigolf pálya nyújt kellemes kikapcsolódást. Mindezek mellett strand foci, és röplabda pályánk is lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra.

csapatepites_300x200_2Főzőshow:

Egy közös csapatépítő főzés a kollégákkal megszínesíti a hétköznapokat és összekovácsolja a csapatot, de nagyon jó hangulatot teremt egy baráti vagy családi összejövetelkor is!

A fantasztikus és maradandó élményt a különleges helyszín, a Granada  Grill terasza, valamint kiváló chefjeink segítése és az Önök jelenléte biztosítja!

Különlegesre vágyik, vagy csak egyszerűen kedveli a hagyományos ízeket? Jöjjön el hozzánk és készítse el!

Nem járatos a konyhában? Nem probléma, chefjeink elkalauzolják a gasztronómia világában!

Bowling:

Egy-egy céges rendezvény alkalmábó jól esik ellazulni, és kikapcsolódni! Töltsenek el nálunk egy sportos vidám estét, a bowling kiválóan alkalmas a sport és a szórakozás keretein belül a csapatok összekovácsolására! A csapat és egyéni eredmények kiértékelésre alkalmas rendszer segítségével, csapatversenyek lebonyolítására alkalmas dupla pályánkon összemérhetik tudásukat kollégáik.  Jöjjön el kollégáival!

Szimulátor:

Köszöntjük új szimulátor városunkban! Az autósport és a gokart szerelmeseinek alakítottuk ki autószimulátorunkat, melyet a Gran Tourismo 6 játékunk tesz még élvezetesebbé. Kipróbálhat számtalan versenyautó típust, legyen az utcai, rally, túra, pálya, vagy forma. Versenyezhet aszfalton, betonon, földúton, murván, sárban, havon, homokon. Játszhat egyedül, vagy kollégáival, lényeg a játék!

Csapatépítés, akkor Granada!

Várjuk hívását és mi mindent elrendezünk Ön helyett, hogy kizárólag csak vendégeire koncentrálhasson és végre Ön is feltöltődhessen!