Granada Hotel

Rendezvények

KONFERENCIA , TRÉNING, CSAPATÉPÍTÉS, TÁRGYALÁS

A Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel**** elsősorban a MICE piac résztvevőinek kínál alternatív lehetőséget üzletre és kikapcsolódásra, de megtalálhatják számításukat a Wellness és az Aktív turizmus kedvelői is!

konferencia_300x200_3Célunk, hogy vendégeink felejthetetlen élményekkel gazdagodva, új energiával feltöltve térjenek haza!

Legyen szó egy nemzetközi konferenciáról, üzleti találkozóról, csapatépítő tréningről, exkluzív vacsoráról, esküvőről a tökéletes rendezvények megvalósításán fáradozunk!A hely szelleme és atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események igazán betöltsék küldetésüket, hosszú távú élményt biztosítva partnereinknek, üzletfeleinknek. Az alkalomhoz illő berendezéssel, virágdekorációval, világítással igyekszünk megfelelő hangulatot teremteni az adott eseménynek megfelelően. A számos kulturális-, sport- és szabadidős program, a nyugodt természeti környezet és az egyedülálló vendégszeretet garantálják a rendezvények sikerességét. A rugalmas konferenciaszervező csapat és a szálloda professzionális szolgáltatásai felejthetetlen élménnyé teszik a rendezvényeket.

Főzőshow a Granadában

konferencia_300x200_4Egy közös csapatépítő főzés a kollégákkal megszínesíti a hétköznapokat és összekovácsolja a csapatot, de nagyon jó hangulatot teremt egy baráti vagy családi összejövetelkor is.

A fantasztikus és maradandó élményt a különleges helyszín, a Granada Grill terasza, valamint kiváló chefjeink segítése és az Önök jelenléte biztosítja!

Különlegesre vágyik, vagy csak egyszerűen kedveli a hagyományos ízeket? Jöjjön el hozzánk és készítse el!

Nem járatos a konyhában? Nem probléma, chefjeink elkalauzolják a gasztronómia világában!

Csapatépítés, akkor Granada!